RÓLUNK

KKASE Sajtkészítők Egyesülete

Az egyesület 2006-ban azért jött létre, hogy a munkájával erősítse a kis-, közép-, agrárvállalkozók – 2013-tól hangsúlyosan – a minőségi sajtokat készítő vállalkozók esélyegyenlőségét, versenyképességét.

Kiemelt feladatunknak tekintjük a sajtkészítő szakma mikro-, kis-, középvállalkozói rétegének érdekképviseletét, egységes arculatának megjelenítését a különböző közösségi fórumokon, rendezvényeken, fesztiválokon Magyarországon és külföldön egyaránt, valamint marketing tevékenységet folytatunk, ezzel is segítve tagjaink versenyképességét, megismerését. Célunk, hogy a sajtkészítőket hatékonyan képviseljük, továbbá ösztönözzük őket arra, hogy versenyképességüket minőségi termékek előállításával és minőségi szolgáltatások nyújtásával növeljék.

Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa

Campusunkon agrártudományi, valamint gazdaságtudományi képzési területeken a képzési portfólió teljes vertikuma – azaz a felsőoktatási szakképzés, az alapképzés, a mesterképzés valamint a szakirányú továbbképzés – megtalálható, míg informatikai tudományterületen gazdaságinformatikus felsőoktatási szakképzéssel és alapképzéssel rendelkezünk.

A Campus Marketing és Vendéglátás Tanszékének munkatársai az elmúlt évek során számos tudományos konferencián és fórumon publikáltak a „Sajt és Turizmus” hátterével, tudományos eredményeivel és kapcsolatrendszerével összefüggő tanulmányokat. Az Eszterházy Károly Egyetem kutatási profiljának bővítésére, a tudomány és a gyakorlat kapcsolatának szorosabbá fűzésére az I. Sajtakadémia megszervezése tökéletes alkalom. Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusának infrastrukturális háttere lehetővé teszi a magas színvonalú, modern konferencia lebonyolítását.

A konferencia célkitűzése: fórumot teremteni a Kárpát-medence sajtkészítőinek, a tejtermékekkel, kereskedelemmel és turizmussal foglalkozó kutatóinak és a sajtkészítéshez vagy sajtturizmushoz kapcsolódó szolgáltatóknak a találkozásra, az eszmecserére és eredményeik, tapasztalataik megosztására.

 

TALÁLKOZZUNK AZ V. MAGYAR SAJTMUSTRÁN IS
http://www.sajtmustra.hu/